Aktiviteter for 2019 er langt fra planlagt. En undtagelse er dog bonsaidag som allerede er fastlagt til den 1. september.

Søndag d. xx. maj.  Ikebana demonstration. Japansk fødte, men dansk talende Mimi, kommer og viser hvordan man laver de japanske blomsterdekorationer, enklere og smukkere kan en blomsterdekoration ikke laves! Fra kl. 12.00-15.00 Ingen tilmelding.

Onsdag d. 15. maj. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af ca. 130-140 levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 175,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.

25. maj. Aftenåben, kom og oplev haven om aftenen. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 175,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.

xx juni Origami/Kalligrafi. Ayako eller måske Yuko. kommer og folder papirfigurer som i Japan. Det er de mest utrolige ting der kan komme ud af et stykke papir når det har været igennem Yukos hænder. Yuko kommer også og viser hvordan man laver kalligrafi som er en særlig japansk stil inden for kunstmaling. Kom og få skrevet dit dyre år på japansk. Fra kl. 12.00-15.00.

Søndag d. xx. juni. The ceremoni. Maki og Yoko, som begge er født og opvokset i Japan og har en stor viden og erfaring inden for udførelse af the ceremonier. Så kom og oplev en rigtig the ceremoni i vores the hus. Fra Kl. 12.00 – 15.00.

Torsdag d. xx.  juni. Aftenåben, kom og oplev haven om aftenen. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 175,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.

xx juni. Aftenåben, kom og oplev haven om aftenen. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 175,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.

Søndag d. xx.  august. Ikebana demonstration. Japansk fødte, men dansk talende Mimi, kommer og viser hvordan man laver de japanske blomster dekorationer, enklere og smukkere kan en blomster dekoration ikke laves! Fra kl. 12.00-15.00 Ingen tilmelding.

 

Søndag d. 1. september.  Shohin Bonsai udstiller nogle af landets bedste bonsai, og viser bonsai teknikker på arbejdende stand. Medbring gerne dine egne bonsai og få gode råd.

Tre af Danmarks bedste bonsaidyrkere udstiller bonsai og fortæller om den ældgamle japanske kunstform, der handler om at dyrke træer i skåle, der gengiver illusionen af et stort træ i naturen. Desuden vil de vise de specielle teknikker, der kræves for at skabe bonsai og hvordan træerne vedligeholdes gennem mange år.  Samtidig med udstillingen vil der være arbejdende værksted, hvor man kan medbringe sin egen bonsai og få råd og vejledning til opstart eller vedligeholdelse af sin egen bonsai. Fra kl. 10.00-16.00 Ingen tilmelding. Se mere om klubben på http://www.shohin-europe.com

 

22. August. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 175,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.

Der arbejdes på en dato. Sept. The ceremoni. Maki som er født og opvokset i Japan og har en stor viden og erfaring inden for udførelse af the ceremonier. Så kom og oplev en rigtig the ceremoni i vores the hus. Fra Kl. 12.00 – 15.00.

Der arbejdes på en dato. Sushiskole. Ayako åbner sin sushiskole. Ayako er født og opvokset i Japans og har arbejdet med fremstilling af sushi i Japan. Hun flyttede her til Danmark for godt 10 år siden og taler en del dansk. Kom og lær hvordan man laver ægte japansk sushi af en ægte japaner. Kom og få del i de hemmelige fif. Det er et lukket arrangement med max 10 deltagere pr. hold. Kurset er opbygget i tre trin: man starter med at forberede ingredienserne til sushi, dernæst fremstiller sushi og til sidst spiser man sin egen sushi. Hold 1. er kl. 11 til ca. 13 og 2. hold er fra 14 til ca. 16. Tilmelding er nødvendig. Pris pr. deltager er 375,- kr. inkl. entre til haverne. Betales ved indgangen.

 

12. sept. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 175,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord. 

 

14. sept. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 175,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.

 

28. sept. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 175,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.