Aktiviteter 2023

DETTE ER AKTIVITETERNE FRA 2022! 

Aktiviteterne for 2023 vil blive lagt op snarest muligt.

 

Tirsdag den 23. august 17:30.

Aftenkoncert med spisning

Aftenkoncert i De Japanske Haver med Sun Day Karma. Sun Day Karma er kendt for at spille nordiske musik kombineret med japansk folkemusik og vil spille i haverne den 23. august. Før koncert vil der være japansk buffet og i pausen vil der blive serveret kaffe og kage.

 

Programmet

17:30: Japansk buffet

19:00: Koncert med Sun Day Karma

19:45: Pause med kaffe og kage

20:15: Koncert med Sun Day Karma

21:00: Farvel og tak for i aften

Video med Sun Day Karma: Klik her

Pris pr. person: 425,-

NB: Da koncerten er udendørs, så husk at klæde jer på efter forholdene og husk at holde øje med de gældende corona-regler.

 

Søndag den 18. september 12:00-15:00

The-ceremoni i the-haven 

Kom og oplev en japansk the-ceremoni, hvor vi servere matcha-the efter japanske traditioner. The-ceremonien afholdes selffølgelig i vores the-hus i the-haven, som er bygget efter originale tegninger fra Japan. Klokken 12:00 starter ceremonierne, som består af  små grupper på max. 8 personer pr. ceremoni. Ceremonierne vil blive afhold løbende i løbet af dagen frem til klokken 15:00

 

Aftenåbner

Dage med aftenåbner er dage hvor haverne er åbne om aften efter den sædvanelige lukketid. Aften byder på en japansk buffet, med de klassiske retter fra caféen, og der vil efter maden være en fortælling om haverne. I anledningen af aften vil der blive sat levende lys ud i hele haven. 

Pris for buffet 200,-

Pris for entre 75,-

For personer med årskort, gælder kortet også her. 

UBS: Man skal huske at bestille bord.

 

Datoer for aftenåbner

Lørdag den 3.september 

Torsdag den 15. september 

Onsdag den 28. september

 

Program for aftenåben

18:30 Japansk buffet 

Efter maden vil der være fortælling om haverne 

Ca. 20:00 tændes der levende lys i haverne

Shohin Bonsai

Shohin Bonsai udstiller en af landets bedste bonsai, og viser bonsai teknikker på arbejdende stand. Medbring gerne dine egne bonsai og få gode råd.

Søndag 14. august. 10:00 – 18:00

Morten Albek fra Kisetsu-en Shohin & Bonsai udstiller bonsai fra sin personlige bonsai samling. Kom og få råd og vejledning til dine egne bonsai som du kan medbringe til den åbne workshop. Få indsigt i hvad bonsai er og hvordan det kan dyrkes i Danmark.

Morten Albek har mere end 25 års erfaring i at dyrke bonsai. Han rejser over hele verden og underviser i bonsaikunsten. Desuden har han en international online bonsai skole som du kan få mere at vide om på udstillingen.

shop_6_220