Aktiviteter for 2021

Kommende aktiviteter:

 

Onsdag den 9. Juni 17:30.

Aftenkoncert med spisning

 

Aftenkoncert i De Japanske Haver med Sun Day Karma. Sun Day Karma er kendt for at spille nordiske musik kombineret med japansk folkemusik og vil spille i haverne den 9. juni. Før koncert vil der være japansk buffet og i pausen vil der blive serveret kaffe og kage.

 

Programmet

17:30: Japansk buffet

19:00: Koncert med Sun Day Karma

19:45: Pause med kaffe og kage

20:15: Koncert med Sun Day Karma

21:00: Farvel og tak for i aften

Video med Sun Day Karma: Klik her

Pris pr. person: 360,-

NB: Da koncerten er udendørs, så husk at klæde jer på efter forholdene og husk at holde øje med de gældende corona-regler.

 

Shohin Bonsai udstiller nogle af landets bedste bonsai, og viser bonsai teknikker på arbejdende stand. Medbring gerne dine egne bonsai og få gode råd.

Tre af Danmarks bedste bonsaidyrkere udstiller bonsai og fortæller om den ældgamle japanske kunstform, der handler om at dyrke træer i skåle, der gengiver illusionen af et stort træ i naturen. Desuden vil de vise de specielle teknikker, der kræves for at skabe bonsai og hvordan træerne vedligeholdes gennem mange år.  Samtidig med udstillingen vil der være arbejdende værksted, hvor man kan medbringe sin egen bonsai og få råd og vejledning til opstart eller vedligeholdelse af sin egen bonsai. Fra kl. 10.00-16.00 Ingen tilmelding. Se mere om klubben på http://www.shohin-europe.com

Søndag  29. Aug. 

shop_6_220