Aktiviteter for 2021

Kommende aktiviteter:

 

Onsdag den 9. Juni 17:30.

Aftenkoncert med spisning

 

Aftenkoncert i De Japanske Haver med Sun Day Karma. Sun Day Karma er kendt for at spille nordiske musik kombineret med japansk folkemusik og vil spille i haverne den 9. juni. Før koncert vil der være japansk buffet og i pausen vil der blive serveret kaffe og kage.

 

Programmet

17:30: Japansk buffet

19:00: Koncert med Sun Day Karma

19:45: Pause med kaffe og kage

20:15: Koncert med Sun Day Karma

21:00: Farvel og tak for i aften

Video med Sun Day Karma: Klik her

Pris pr. person: 360,-

NB: Da koncerten er udendørs, så husk at klæde jer på efter forholdene og husk at holde øje med de gældende corona-regler.

 

Shohin Bonsai udstiller en af landets bedste bonsai, og viser bonsai teknikker på arbejdende stand. Medbring gerne dine egne bonsai og få gode råd.

26 september

Morten Albek fra Kisetsu-en Shohin & Bonsai udstiller bonsai fra sin personlige bonsai samling. Kom og få råd og vejledning til dine egne bonsai som du kan medbringe til den åbne workshop. Få indsigt i hvad bonsai er og hvordan det kan dyrkes i Danmark.

Morten Albek har mere end 25 års erfaring i at dyrke bonsai. Han rejser over hele verden og underviser i bonsaikunsten. Desuden har han en international online bonsai skole som du kan få mere at vide om på udstillingen.

shop_6_220